Наступна новина > < Попередня новина

27.06.2024 16:14 давність новини: 19 дн.

Урочисте вручення дипломів

27 червня 2024 року, у нашому коледжі відбулося неймовірне свято — урочисте вручення дипломів нашим випускникам! Більше фото за посиланням: drive.google.com/drive/folders/1-G8kLP2MU16AyAvTvVkqIakKNQ09TRt4 Розпочали захід з гімну України та хвилини мовчання в пам'ять про загиблих у російсько-українській війні. З теплими привітаннями до студентів звернулися директорка коледжу Зоряна Рибина, заступниця директорки з навчальної роботи Ольга Боднар, заступник директорки з виховної роботи Руслан Ляшенко, завідувачка денним відділенням Надія Нагурська
Особливий момент урочистості додали слова Божого благословення від настоятеля собору Пресвятої Богородиці отця Романа Якимовського.
Цього року ми пишаємося 72 випускниками, з яких 15 закінчили коледж з дипломами з відзнакою.  
За активну участь у житті коледжу та творчий підхід у розвитку студентської спільноти були нагороджені грамотами: Ольга Семочко, Степан Ковалишин, Ірина Харів, Ангеліна Сантар, Максим-Роман Білобрам, Юлія Дем’ян, Каріна Гарамага, Вікторія Кравців, Олеся Федорів.
За високі досягнення у навчанні та творчу ініціативу нагороджені студенти Віолета Антонишин, Діана Бап, Інна Кметь, Юлія Гриньків, Ількін Кулієв, Соломія Король, Юстина Остапюк, Катерина Вишневська, Вероніка Антонець, Юлія Горинь, Софія-Марія Квашин, Анна Станкевич.
Останні настанови для дорослого життя своїм студентам дали їхні куратори: Наталія Андрусик, Марта Мурська, Ярослава Богонюк, Зоряна Вахула, Надія Нагурська, Наталія Громик, Єлизавета Назаренко та Оксана Зварич.
Наші випускники поділилися своїми спогадами за 4 роки, висловили щиру вдячність адміністрації та викладачам за їхню працю і підтримку.
Бажаємо нашим випускникам великих успіхів у нових починаннях! 
Ви — наша гордість! 
Ведучі заходу - Юлія Козак та Максим Кашуба.
Організатори - І-9 курс групи організація індустрії дозвілля, а також Руслан Ляшенко, Юлія Білоус та Єлизавета Назаренко.
Фото - Вікторія Мартинишин та Єва Олійник, студентки І курсу кіфнотовідеосправи.