Наступна новина > < Попередня новина

20.02.2023 18:30 давність новини: 1 р.

Поетичний світ Михайла Грушевського

20.02.2023 року викладачі предметної циклової комісії загальноосвітніх дисциплін Львівського фахового коледжу культури і мистецтв спільно з Державним меморіальним музеєм Михайла Грушевського у Львові провели захід-лекцію "Поетичний світ Михайла Грушевського", яким розпочалася Декада комісії.
Вступне слово мала Ольга Боднар, голова предметної циклової комісії, викладач історії, к.і.н. Викладачка нагадала присутнім основні напрямки діяльності Михайла Сергійовича, підвела свою розповідь до Хвилини мовчання на честь всіх, хто загинув в добу Української революції 1917-1918 рр., хто загинув в час Революції Гідності (20 лютого - День вшанування Героїв Небесної Сотні) та загинув зараз, надала слово для розкриття теми заходу-лекції молодшій науковій співробітниці Державного меморіального музею Михайла Грушевського у Львові Наталії Бакалець. Пані Наталя змістовно та доступно розповіла присутнім про поетичний світ видатного історика. Цікаву лекцію доповнювали читання віршів М. Грушевського у виконанні студенток ІІ-го курсу спеціалізації "Видовищно-театралізовані заходи" Анастасії Черневич, Лілії Байовської та Вероніки-Іванни Коник.
Фото та відео звіт заходу професійно зробили студенти І-го курсу спеціалізації "Кінофотовідео справа" Андрій Орбан, Матвій Августинович, Вікторія Приймак та Наталя Костів.
На завершення заходу-лекції заступник директора з виховної роботи Руслан Ляшенко подякував за лекцію пані Наталі та за організацію лекції-заходу викладачам предметної циклової комісії нашого Коледжу.