Наступна новина > < Попередня новина

30.03.2024 20:49 давність новини: 107 дн.

Підписання Договорів про співпрацю

З0 березня 2024 року Львівський фаховий коледж культури і мистецтв відбулась особлива подія - підписання Договорів про співпрацю з КЗ вищої освіти
"Академією культури і мистецтв" Закарпатської обласної ради, КЗ Теребовлянським фаховим коледжем культури і мистецтв Тернопільської обласної ради, КЗ Тульчинський Фаховий Коледж Культури Вінницької обласної ради.
Ми маємо багато спільного і давно підтримуємо партнерські стосунки, тому й вирішили підписати Договори про співпрацю, метою яких є організація взаємного освітнього та наукового співробітництва, реалізація дотичних програм, проєктів та забезпення академічної мобільності між коледжами.
Співпраця передбачає обмін актуальною інформацією, участь викладачів і студентів у конференціях, конкурсах, фестивалях та інших заходах. Плануються також спільні активності щодо розробки та впровадження нових освітньо-професійних програм, навчальних курсів,обмін кращими практиками.
Хочемо, щоб наше партнерство було прикладом культурно-мистецької співпраці, заради духовного збереження та розвитку нашої України!
Дану подію підтримали наші друзі, щиро дякую вам за це, а особливо Тетяна Колос , Денис СергієвСергій МицикОксана ТелепСвітлана ОмельченкоElena Yatsuk-Sarana ,Galina PetrivskayaГалина Леньо Яворська!
Директорка коледжу - Зоряна Рибина.